Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
February 16, 2009
Image Size
152 KB
Resolution
857×1143
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
3,426
Favourites
130 (who?)
Comments
24
Downloads
87
×
guy by Agustinus guy by Agustinus
refreshing,after imade many of girl pic,now i made a guy^^
Add a Comment:
 
:iconmonsta-e:
MONSTA-E Nov 4, 2012  Professional Digital Artist
very cool!
Reply
:iconagustinus:
Agustinus Nov 7, 2012  Professional Digital Artist
thank you ^0^
Reply
:iconfallenaries:
I wana draw now :iconepiclaplz: but it wont be even near that good :nuu:
Reply
:iconagustinus:
Agustinus Jun 24, 2012  Professional Digital Artist
keep drawing and drawing,don't thinking,just move forward
Reply
:iconrunday:
gambaran proporsi di berbagai perspektif kk bagus bgd sih >.<..latiannya gmn y kk??
Reply
:iconagustinus:
Agustinus Feb 6, 2012  Professional Digital Artist
makasih^^ kalo aku seh dr ngeliat2 gambar2 yg dr sudut pandang atas dan mencoba menggambarnya seh dan yg jelas jumlah latihannya banyak juga,tp kalo mau belajar sekarang udah banyak tutorial baik buku ato d web yg mengajarkan proporsi dari berbagai sudut pandang^^
Reply
:iconrunday:
ok kk mkasih,harus byk belajar nih :reading: yoshh
Reply
:iconkuroyobi:
kuroyobi Jul 29, 2010  Hobbyist Artist
line nya bgus
Reply
:iconkuroyobi:
kuroyobi Jul 29, 2010  Hobbyist Artist
mirip chara original saya , nama nya kuroyobi . wouw .jd kya kuroyobi fersi gambaran agustinus-sensei
Reply
:iconemacamu:
wish i could paint like you with colour pencils :(

i'm too disordinated
Reply
Add a Comment: